Začenja se Zadnji Trnfest?

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Kljub temu, da so organizatorji Trnfesta že lanski sklop prireditev pomenljivo poimenovali Zadnji Trnfest?, se danes začenja 23. tradicionalni poletni festival.
Oglej si celoten članek

Tradicionalni poletni festival Trnfest bo tako letos potekal na Kudovem letnem odru od 4. do 27. avgusta. Med drugim si bo mogoče ogledati avtorski performans Branka Potočana z naslovom Pesmi z listka (4. 8.), koncert Bojana Drobeža in General Musashi (8. 8.), filmski večer (13. 8), nastop Dubzille in Klemna Klemna (14. 8) ter 25-urni maraton improvizacije Impraton (17.8). Podrobnejši seznam dogodkov si lahko ogledate tukaj.

Nastopajoči se bodo v podporo Trnfestu odpovedali svojim honorarjem. Ker želijo organizatorji z letošnjim Trnfestom javnost ponovno opozoriti na težave, s katerimi se že nekaj časa spopada KUD France Prešeren, bodo 6. avgusta v sodelovanju z Radiom Študent pripravili tudi okroglo mizo na to temo.

Vsi dogodki na Trnfestu bodo brezplačni in bodo potekali na dvorišču Kuda France Prešeren v Trnovem, ob slabem vremenu pa se bodo prestavili v dvorano Kuda.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.