Slovenija
35 ogledov

Začenja se Zadnji Trnfest?

Trnfest Saša Despot
Kljub temu, da so organizatorji Trnfesta že lanski sklop prireditev pomenljivo poimenovali Zadnji Trnfest?, se danes začenja 23. tradicionalni poletni festival.

Tradicionalni poletni festival Trnfest bo tako letos potekal na Kudovem letnem odru od 4. do 27. avgusta. Med drugim si bo mogoče ogledati avtorski performans Branka Potočana z naslovom Pesmi z listka (4. 8.), koncert Bojana Drobeža in General Musashi (8. 8.), filmski večer (13. 8), nastop Dubzille in Klemna Klemna (14. 8) ter 25-urni maraton improvizacije Impraton (17.8). Podrobnejši seznam dogodkov si lahko ogledate tukaj.

Nastopajoči se bodo v podporo Trnfestu odpovedali svojim honorarjem. Ker želijo organizatorji z letošnjim Trnfestom javnost ponovno opozoriti na težave, s katerimi se že nekaj časa spopada KUD France Prešeren, bodo 6. avgusta v sodelovanju z Radiom Študent pripravili tudi okroglo mizo na to temo.

Vsi dogodki na Trnfestu bodo brezplačni in bodo potekali na dvorišču Kuda France Prešeren v Trnovem, ob slabem vremenu pa se bodo prestavili v dvorano Kuda.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.