Začenjajo se krompirjeve počitnice

Foto: Anže Petkovšek
Foto: Anže Petkovšek
Za osnovnošolce in srednješolce se začenjajo se kropmirjeve počitnice. Ministrica za šolstvo je vsem zaželela naj v premoru uživajo.
Oglej si celoten članek

Za okoli 167.750 osnovnošolcev in 75.500 srednješolcev se danes začenjajo prve letošnje šolske počitnice. V času krompirjevih počitnic se bodo zvrstile številne prireditve in delavnice po vsej Sloveniji.

Ministrica za šolstvoStanislava Setnikar Cankar je v predpočitniški poslanici vsem zaželela, da naj v počitnicah uživajo:"Kratke bodo, a ravno pravšnje, da si naberete moči za nadaljevanje šolskega leta. Prepričana sem, da jih boste znali preživeti vsak na svoj način in da se bo ta enotedenski odklop še kako prilegel." Nadaljevala je,   brezskrbno preživijo počitnice, nato pa se čez teden dni v šolske klopi vrnejo polni energije, dobre volje in veselja.

Šolarji se bodo s krompirjevih počitnic v šolske klopi znova vrnili 3. novembra. Naslednjih počitnic pa se bodo učenci in dijaki veselili ob božično-novoletnih praznikih.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.