Začetek konca: Adria Airways prizemljila letala

Foto: Žurnal24 slovenija 03.02.11., letalo, adria, foto: adria airways Foto: Žurnal24 adria airways Foto: Reuters Adria Airways
Adria Airways obvešča, da je sinoči ob 23:30 začasno prekinila izvajanje vseh svojih letalskih operacij iz in v vse svoje baze (Ljubljana, Priština, Tirana).
Oglej si celoten članek

Začasna prekinitev velja za danes in jutri, kaj bo z Adriinimi letali v naslednjih dneh, še ni jasno.

Adria Airways potnikom, ki potujejo v teh dveh dneh, svetuje, da še pred prihodom na letališče preverijo, kdo operativno izvaja njihov let in če je to družba Adria Airways, naj se obrnejo na prodajno mesto, kjer so kupili letalske vozovnice.

"Odločitev o začasni prekinitvi letalskih operacij je posledica trenutno nezagotovljenega dostopa do svežega denarja, ki ga letalski prevoznik potrebuje za nadaljnje letalske operacije. Družba intenzivno išče rešitve skupaj s potencialnim investitorjem. Cilj vseh vpletenih je, da Adria Airways ponovno poleti in da bo prekinitev samo začasna," so sporočili iz uprave.

Adria Airways potnikom in partnerjem svetuje, da na spletni strani www.adria.si spremljajo tekoča obvestila.

Foto: Žurnal24 adria airways

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 6

  • 08:45 24. September 2019.

    Kje ste sedaj zagovorniki vrtne razprodaje slovenskega nekdaj, družbenega in po Drnovšku državnega premoženja. Razjebali ste to ubogo Slovenijo zaradi …

  • 08:06 24. September 2019.

    niti slučajno ne sme vlada dati niti centa v to družbo...........

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.