Zadavil jo je s svileno ruto

Foto: Žurnal24 Danilo Žorman (Foto: Daša Purgaj)
Sojenje. Obtoženi Danilo Žorman umor v masažnem salonu zanika. Najdene njegove biološke sledi.
Oglej si celoten članek

Maribor. Štiriinštiridesetletni Danilo Žorman je včeraj na Okrožnem sodišču v Mariboru zanikal, da bi novembra lani v stanovanju na Vodnikovem trgu umoril 55-letno Branko Sever, ki naj bi tam opravljala erotične masaže. “Nenehno je govorila, da pred nekom beži,” je zatrjeval obtoženi in dejal, da ga je tisti dan pričakala v spodnjem perilu, a sam ni želel storiti ničesar, zato je odšel.

Vendar so bile tako na vratu pokojne kot na papirnatih brisačah, ki jih je žrtvi zatlačil v usta, najdene njegove biološke sledi. Obtoženi je žrtev v zadnjih dveh tednih klical več kot 280-krat, večer pred dejanjem pa ji je poslal SMS-sporočilo z vsebino: “Vem, da si s svojim drekačem.” Pri tem je mislil na njenega zunajzakonskega partnerja Milana, ki pa so mu na sodišču popustili živci. “Če bi vedel, da si tak psihopat, bi te sam. Samo eno še zini. Gnoj!” je bruhalo iz njega.

Odvetnik želel razrešitev
Tožilstvo sicer obtoženemu Žormanu očita, da je moril zaradi ljubosumja in maščevanja. Maja bosta zaslišana še sodna izvedenca in Žormanova nekdanja partnerica, do katere naj bi bil nasilen.

Prave komunikacije Žorman ni našel niti z odvetnikom Tomislavom Obersnelom, zato je ta predlagal, naj ga s funkcije razrešijo, vendar sodnica Iva Srednik prošnji ni ugodila.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.