Zadišalo bo po ribah

Praznik oljk, vina in rib. Poleg hrane in pijače tudi naravna kozmetika in istrska glasba.
Oglej si celoten članek

“Na 9. Prazniku oljk, vina in rib bomo imeli kar 65 razstavljalcev; med njimi bodo tudi gostje iz hrvaške Istre in svetovno znan ekološki pridelovalec ekstra deviškega oljčnega olja Morgan,” je povedala Nevenka Gregorčič iz Centra za kulturo, šport in prireditve Izola.

Praznik bo v petek in soboto, in sicer od izolske tržnice do Manziolijevega trga med 19. in 24. uro, z glasbo pa bodo nadaljevali do 1. ure. Pokusiti bo mogoče brodet, ugorja, sardele v marinadi in domače testenine z morskimi sadeži.

Po pidočih še kalamari
“Dnevi pidočev so bili tako uspešni, da bomo podobne akcije ponovili jeseni, ko bodo na vrsti folpi, kalamari, sipe, sardele in nato ciplji. V sklopu Poletja v Izoli bodo junija, julija in avgusta koncerti, karaoke in številne druge dejavnosti, obudili pa bomo tudi praznovanje svetega Mavra,” je sezono predstavil Danilo Markočič, direktor Turistično gospodarskega združenja Izola.

Po županovih besedah si prizadevajo turistično sezono sicer podaljšati kar na vse leto.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.