Zadnje minute o golfu

Foto: Žurnal24 Bill Clinton si je tik pred odhodom vzel čas tudi za krajši pogovor z Marjanom T
Tik pred svojim odhodom iz Slovenije je nekdanji ameriški predsednik Bill Clinton kramljal tudi o golfu. Ga bomo lahko v prihodnje videli na slovenskih golf igriščih?
Oglej si celoten članek

V Sloveniji je 42. ameriški predsednik na povabilo Tomaža Lovšeta in v organizaciji Diners Cluba Slovenije ter Ameriške gospodarske zbornice prebil 20 ur.

Tik preden se je Clinton vkrcal v letalo, se je pogovoril še z Marjanom Trilarjem, direktorjem družbe Partnair in predstavnikom družbe Airouting.

Trilar je bil koordinator njegovega leta že pred desetimi leti, ko je bil Clinton v Sloveniji prvič. Na vnovičnem snidenju sta se zapletla v krajši pogovor.

Marjan Trilar: Pozdravljeni gospod predsednik! Pred desetimi leti sem imel čast delati za vaš AirForceOne tukaj na Brniku.
 
Bill Clnton: A res? Hvala lepa še enkrat za vse! Veste, da sem v hotelu v Ljubljani gledal slovensko televizijo. Kazali so posnetke izpred desetih let - res lepo!
   
Marjan Trilar: Prinesel sem vam časnik, ki je izšel danes o vašem prihodu.v...
 
Bill Clnton: Ja, super - hvala lepa!
 
Marjan Trilar: Gospod predsednik, ste slišali, za koliko so prodali na dražbi vašo palico za golf s podpisom in vaše manšetne gumbe?
 
Bill Clnton: Ne, ne vem?! Za koliko?
 
Marjan Trilar: Za 12.000 evrov! Upam da boste naslednjič prišli s celotno golfsko opremo, pa gremo igrat na eno naših igrišč. Bled je samo 20 minut vožnje z Brnika.
 
Bill Clnton: O, a res? Koliko časa pa so vaša igrišča pozimi zaprta?
 
Marjan Trilar: Zdaj še lahko igramo, a ko bo sneg,jih bodo nekaj zaprli, na obali pa se bo se dalo igrati. V Sloveniji lahko zdaj igrate golf vse leto...
 
Bill Clnton: Velja, enkrat bom zagotovo poskusil!

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.