Slovenija
51 ogledov

Zadnje minute o golfu

Bill Clinton si je tik pred odhodom vzel čas tudi za krajši pogovor z Marjanom T Žurnal24 main
Tik pred svojim odhodom iz Slovenije je nekdanji ameriški predsednik Bill Clinton kramljal tudi o golfu. Ga bomo lahko v prihodnje videli na slovenskih golf igriščih?

V Sloveniji je 42. ameriški predsednik na povabilo Tomaža Lovšeta in v organizaciji Diners Cluba Slovenije ter Ameriške gospodarske zbornice prebil 20 ur.

Tik preden se je Clinton vkrcal v letalo, se je pogovoril še z Marjanom Trilarjem, direktorjem družbe Partnair in predstavnikom družbe Airouting.

Trilar je bil koordinator njegovega leta že pred desetimi leti, ko je bil Clinton v Sloveniji prvič. Na vnovičnem snidenju sta se zapletla v krajši pogovor.

Marjan Trilar: Pozdravljeni gospod predsednik! Pred desetimi leti sem imel čast delati za vaš AirForceOne tukaj na Brniku.
 
Bill Clnton: A res? Hvala lepa še enkrat za vse! Veste, da sem v hotelu v Ljubljani gledal slovensko televizijo. Kazali so posnetke izpred desetih let - res lepo!
   
Marjan Trilar: Prinesel sem vam časnik, ki je izšel danes o vašem prihodu.v...
 
Bill Clnton: Ja, super - hvala lepa!
 
Marjan Trilar: Gospod predsednik, ste slišali, za koliko so prodali na dražbi vašo palico za golf s podpisom in vaše manšetne gumbe?
 
Bill Clnton: Ne, ne vem?! Za koliko?
 
Marjan Trilar: Za 12.000 evrov! Upam da boste naslednjič prišli s celotno golfsko opremo, pa gremo igrat na eno naših igrišč. Bled je samo 20 minut vožnje z Brnika.
 
Bill Clnton: O, a res? Koliko časa pa so vaša igrišča pozimi zaprta?
 
Marjan Trilar: Zdaj še lahko igramo, a ko bo sneg,jih bodo nekaj zaprli, na obali pa se bo se dalo igrati. V Sloveniji lahko zdaj igrate golf vse leto...
 
Bill Clnton: Velja, enkrat bom zagotovo poskusil!

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.