Zagorel zaradi tehnične okvare

Foto: Žurnal24 (Foto: Anže Petkovšek)
Na štajerski avtocesti je zagorelo tovorno vozilo, gasilci so goreče vozilo že pogasili. Promet proti Ljubljani je že stekel.
Oglej si celoten članek

Tiskovna predstavnica celjske policijske uprave Milena Trbulin je povedala, da je v predoru Jasovnik zagorelo tovorno vozilo.

Goreče tovorno vozilo z Madžarske so po navedbah vodje celjskih gasilcev Janka Požežnika že pogasili. Vozilo ni huje poškodovano, je še povedal.

Kot so še povedali v Poklicno-gasilski enote Celje se je požar zgodil okoli 1400 metrov od vhodnega portala predora Jasovnik v smeri Ljubljane. Zaradi tehnične okvare na zadnji osi se je vžgala zadnje desna pnevmatika.

Foto: Žurnal24 PO%C5%BDAR, TROJANSKI PREDOR, TOVORNJAK



Na kraju dogodka so posredovali trije dežurne gasilce ACB Vransko, šest gasilcev PGE Celje in šest gasilcev CPC Domžale.

Zaradi hitrega posredovanja gasilcev je bil požar pogašen že v začetni fazi.
Policisti podatke o vzroku požara še zbirajo, več bo znano v kratkem.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.