Zagorelo v hotelu Slon

Foto: Bralec Žurnala24 Požar v hotelu Slon Foto: Bralec Žurnala24 Požar v hotelu Slon Foto: Bralec Žurnala24 Požar v hotelu Slon Foto: Bralec Žurnala24 Požar v hotelu Slon
Ponoči je zagorelo v hotelu Slon, zaradi česar so morali evakuirati vse goste. Večje škode ni.
Oglej si celoten članek

Po podatkih Uprave Republike Slovenije za zaščito in reševanje je ob 2.44 zjutraj zagorelo v hotelu Slon. "Zadeva je praktično sreča v nesreči. Tlela je nova elektro napeljava, nova elektro omarica v novem fitnesu in savni, ki pa nista v glavnem objektu, ampak v objektu, ki se drži na dvorišču tega hotela," je dejal direktor hotela Slon Gregor Jamnik.

Jamnik ob tem poudarja, da dejansko ni šlo za požar in, da je v spalni del hotela ušel le dim. Goste, teh je bilo v času požara 184, so morali iz varnostnih razlogov evakuirati. Po eni uri so se lahko vrnili v sobe.

Evakuirali so jih v 12 minutah

Jamnik je ob tem poudaril, da se je osebje odlično odzvalo in so vse goste evakuirali v zgolj 12 minutah. Vaje za takšne situacije imajo sicer v hotelu enkrat mesečno.

Delo v hotelu zdaj poteka normalno. Zaprta sta le fitnes in savna, kjer čistijo saje.

Preiskava še poteka.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 09:04 14. Junij 2012.

    Glede na to, da ste že uvodoma napisali: "Ponoči je zagorelo v hotelu Slon, zaradi česar so morali evakuirati vse …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.