Slovenija > Črna kronika
84 ogledov

Zagorelo v hotelu Slon

Požar v hotelu Slon
1/4
Bralec Žurnala24
Ponoči je zagorelo v hotelu Slon, zaradi česar so morali evakuirati vse goste. Večje škode ni.

Po podatkih Uprave Republike Slovenije za zaščito in reševanje je ob 2.44 zjutraj zagorelo v hotelu Slon. "Zadeva je praktično sreča v nesreči. Tlela je nova elektro napeljava, nova elektro omarica v novem fitnesu in savni, ki pa nista v glavnem objektu, ampak v objektu, ki se drži na dvorišču tega hotela," je dejal direktor hotela Slon Gregor Jamnik.

Jamnik ob tem poudarja, da dejansko ni šlo za požar in, da je v spalni del hotela ušel le dim. Goste, teh je bilo v času požara 184, so morali iz varnostnih razlogov evakuirati. Po eni uri so se lahko vrnili v sobe.

Evakuirali so jih v 12 minutah

Jamnik je ob tem poudaril, da se je osebje odlično odzvalo in so vse goste evakuirali v zgolj 12 minutah. Vaje za takšne situacije imajo sicer v hotelu enkrat mesečno.

Delo v hotelu zdaj poteka normalno. Zaprta sta le fitnes in savna, kjer čistijo saje.

Preiskava še poteka.

Komentarjev 1
  • miqael 09:04 14.junij 2012.

    Glede na to, da ste že uvodoma napisali: "Ponoči je zagorelo v hotelu Slon, zaradi česar so morali evakuirati vse goste. Večje škode ni (K. Š. / Ljubljana, 14. 6. 2012, 08:24).". Mislim da ne rabite več čakati na odgovor ...prikaži več uprave hotela, koliko gostov so morali evakuirati. Ta vaš copy paste se velikokrat ponesreči :))))