Zagorelo v podjetju, med 500 tisoč in milijonom evrov škode

Foto: 112 Ptuj Facebook
Foto: 112 Ptuj Facebook
V obratu za termično pripravo hrane na Ptuju je ponoči izbruhnil požar.
Oglej si celoten članek

Policisti PU Maribor so bili ob 00.43 obveščeni o požaru, ki je izbruhnil v obratu za termično pripravo hrane. Kot navaja uprava za zaščito in reševanje, gre za obrat podjetja Perutnina Ptuj. Ogenj je izbruhnil v kurilnici termalnega olja. 

Požar so pogasili gasilci PGD Ptuj in Turnišče. Prečrpali so razlito olje, pomešano z vodo v za to namenjene cisterne.

V požaru ni bil poškodovan nihče. Po nestrokovni oceni je nastala materialna škoda, ki znaša med 500 tisoč in 1 milijonom evrov.  

xxx

Kriminalisti so opravili ogled kraja požara. Preiskava še ni končana. Po prvih ugotovitvah je do požara prišlo zaradi tehnične napake. Po zaključku preiskave bodo policisti z rezultati seznanili pristojno tožilstvo. 

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.