Slovenija > Črna kronika
247 ogledov

Zagorelo v podjetju, med 500 tisoč in milijonom evrov škode

požar Perutnina Ptuj 112 Ptuj Facebook
V obratu za termično pripravo hrane na Ptuju je ponoči izbruhnil požar.

Policisti PU Maribor so bili ob 00.43 obveščeni o požaru, ki je izbruhnil v obratu za termično pripravo hrane. Kot navaja uprava za zaščito in reševanje, gre za obrat podjetja Perutnina Ptuj. Ogenj je izbruhnil v kurilnici termalnega olja. 

Požar so pogasili gasilci PGD Ptuj in Turnišče. Prečrpali so razlito olje, pomešano z vodo v za to namenjene cisterne.

V požaru ni bil poškodovan nihče. Po nestrokovni oceni je nastala materialna škoda, ki znaša med 500 tisoč in 1 milijonom evrov.  

PTUJ, PTUJ, Na Postajo 8 požar Perutnina Ob 00.42 je v obratu podjetja Perutnina Ptuj v ulici Na postajo na Ptuju zagorelo v kurilnici termalnega olja.Gasilci PGD Ptuj in Turnišče so požar pogasili in prečrpali razlito olje pomešano z vodo v zato namenjene cisterne. Foto: P.K.

Posted by 112 PTUJ on Wednesday, September 2, 2020

Kriminalisti so opravili ogled kraja požara. Preiskava še ni končana. Po prvih ugotovitvah je do požara prišlo zaradi tehnične napake. Po zaključku preiskave bodo policisti z rezultati seznanili pristojno tožilstvo. 

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.