Zagorelo v trgovskem centru v Mariboru

Foto: Gašper Stopar
Foto: Gašper Stopar
V prostorih Modne hiše v Mariboru je izbruhnil požar. Gasilci evakuirali objekt. Še vedno se borijo z dimom.
Oglej si celoten članek

Po podatkih mariborskih poklicnih gasilcev je začelo goreti okoli 11. ure. Več informacij, zakaj in kje je zagorelo, trenutno ne morejo dati. Gasilci so z gašenjem sicer končali, še vedno pa so na kraju dogodka, saj prezračujejo objekt.

Tiskovni predstavnik PU Maribor Bojan Kitel je bil prav tako skop z informacijami. Policisti so še na kraju dogodka, z ogledom pa bodo pričeli, ko bo to mogoče. "Kar bo čez kakšno uro, dve ali tri. Policisti ne smejo hoditi tja, kjer gori. Baje je bilo vse v dimu, zato se sploh ni moglo začeti z ogledom," je povedal Kitel.

Po podatkih spletnega portala 24ur.com je požar izbruhnil v kuhinji gostinskega lokala. Dim je zajel tako restavracijo kot trgovino z oblačili, zato so gasilci evakuirali ljudi in objekt zavarovali. Po prvih informacijah naj bi na štedilniku zagorela posoda za cvrtje. V požaru se ni nihče poškodoval.

Več sledi ...

Ste bili tam in posneli fotografijo? Pošljite nam jo!

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.