Slovenija
344 ogledov

Zagorelo v trgovskem centru v Mariboru

Požar Ivančna Gorica Gašper Stopar
V prostorih Modne hiše v Mariboru je izbruhnil požar. Gasilci evakuirali objekt. Še vedno se borijo z dimom.

Po podatkih mariborskih poklicnih gasilcev je začelo goreti okoli 11. ure. Več informacij, zakaj in kje je zagorelo, trenutno ne morejo dati. Gasilci so z gašenjem sicer končali, še vedno pa so na kraju dogodka, saj prezračujejo objekt.

Tiskovni predstavnik PU Maribor Bojan Kitel je bil prav tako skop z informacijami. Policisti so še na kraju dogodka, z ogledom pa bodo pričeli, ko bo to mogoče. "Kar bo čez kakšno uro, dve ali tri. Policisti ne smejo hoditi tja, kjer gori. Baje je bilo vse v dimu, zato se sploh ni moglo začeti z ogledom," je povedal Kitel.

Po podatkih spletnega portala 24ur.com je požar izbruhnil v kuhinji gostinskega lokala. Dim je zajel tako restavracijo kot trgovino z oblačili, zato so gasilci evakuirali ljudi in objekt zavarovali. Po prvih informacijah naj bi na štedilniku zagorela posoda za cvrtje. V požaru se ni nihče poškodoval.

Več sledi ...

Ste bili tam in posneli fotografijo? Pošljite nam jo!

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.