Zaletaval se je v avtomobile

Foto: Nik Rovan
Foto: Nik Rovan
Zaradi nasilja 45-letniku prepovedali približevanje staršema. Naslednji dan se je vrnil in se namerno zaletel v njun avto in avto policistov. S kraja je pobegnil in z neprimernimi dejanji nadaljeval. Zdravnica odredila hospitalizacijo.
Oglej si celoten članek

V petek malce pred polnočjo so policisti Policijske postaje Dolenjske Toplice 45-letnemu moškemu iz Ljubljane zaradi nasilja v družini izrekli prepoved približevanja staršema. Moški se je naslednji dan spet vrnil in se na kraju dogodka s svojim vozilom namerno zaletel v službeno vozilo policije in v vozilo staršev ter s kraja dogodka pobegnil, so sporočili s Policijske uprave Novo mesto.

V Podturnu ga je ustavljala druga patrulja, vendar je vnovič trčil v vozilo policije in odpeljal proti Žužemberku.

Novomeški operativno-komunikacijski center je o nasilnem pobeglem vozniku obvestil policiste na širšem območju. Ljubljanski policisti so ga izsledili in mu z uporabo prisilnih sredstev za ustavljanje motornih vozil v Ivančni Gorici preprečili nadaljnjo vožnjo.

Na kraju dogodka je zdravnica za 45-letnega osumljenca odredila prisilno hospitalizacijo, policisti pa so mu zasegli vozilo. Na pristojno tožilstvo ga bodo ovadili zaradi kaznivih dejanj nasilja v družini in preprečitve uradnega dejanja ali maščevanja uradni osebi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.