Slovenija > Črna kronika
20 ogledov

Zaletaval se je v avtomobile

Znak Stop policija Nik Rovan
Zaradi nasilja 45-letniku prepovedali približevanje staršema. Naslednji dan se je vrnil in se namerno zaletel v njun avto in avto policistov. S kraja je pobegnil in z neprimernimi dejanji nadaljeval. Zdravnica odredila hospitalizacijo.

V petek malce pred polnočjo so policisti Policijske postaje Dolenjske Toplice 45-letnemu moškemu iz Ljubljane zaradi nasilja v družini izrekli prepoved približevanja staršema. Moški se je naslednji dan spet vrnil in se na kraju dogodka s svojim vozilom namerno zaletel v službeno vozilo policije in v vozilo staršev ter s kraja dogodka pobegnil, so sporočili s Policijske uprave Novo mesto.

V Podturnu ga je ustavljala druga patrulja, vendar je vnovič trčil v vozilo policije in odpeljal proti Žužemberku.

Novomeški operativno-komunikacijski center je o nasilnem pobeglem vozniku obvestil policiste na širšem območju. Ljubljanski policisti so ga izsledili in mu z uporabo prisilnih sredstev za ustavljanje motornih vozil v Ivančni Gorici preprečili nadaljnjo vožnjo.

Na kraju dogodka je zdravnica za 45-letnega osumljenca odredila prisilno hospitalizacijo, policisti pa so mu zasegli vozilo. Na pristojno tožilstvo ga bodo ovadili zaradi kaznivih dejanj nasilja v družini in preprečitve uradnega dejanja ali maščevanja uradni osebi.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.