Zanimajo jih izdelki, ki jih sami nimajo

Foto: Žurnal24 Giuseppe Forlanelli je včeraj povedal, da se italijanski ponudniki zanimajo pred
Casa Italia. Bodo tudi slovenski izdelki prisotni v italijanskih trgovskih mestih v Savdski Arabiji?
Oglej si celoten članek

“Projekt Casa Italia je rezultat sodelovanja s šejkom Abdulom Mohsinom, ki vodi poslovno skupino Al Hokair. Ta je v razvoj projekta vložila 1,5 milijarde evrov,” je včeraj povedal Giuseppe Forlanelli, snovalec projekta Trgovsko mesto oziroma Casa Italia v Savdski Arabiji.

Forlanelli je pojasnil, da so z omenjeno poslovno skupino že podpisali pogodbo za gradnjo 30 večjih trgovskih središč s ponudbo izdelkov prehrambene, pohištvene, avtomobilske in druge italijanske industrije. Da bi imela od tega projekta kaj tudi slovenska podjetja, so na območni gospodarski zbornici za severno Primorsko skupaj s Hitom pripravili poslovno konferenco z naslovom Možnosti sodelovanja Italija–Slovenija–Savdska Arabija na področju živilsko predelovalne dejavnosti, ki bo 3. marca v Hitovi Perli.

O dogodku so že obvestili vsa večja slovenska podjetja in proizvajalce, pri katerih bi lahko italijanski ponudniki v Savdski Arabiji nabavljali določeno živilsko blago, predvsem tako, ki ga sami nimajo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.