Zapeljal na pločnik in zbil dve 22-letnici

Foto: Anže Petkovšek
Foto: Anže Petkovšek
Ena od deklet je huje poškodovana
Oglej si celoten članek

Ponoči ob 1.40 so koprski policisti prejeli prijavo, da naj bi nekdo z avtom zbil dve dekleti.

"Policisti so z zbiranjem informacij ugotovili, da sta poškodovani 22-letnici iz Izole," je pojasnila Anita Leskvoec iz PU Koper. "Ko sta na pločniku štopali, je mimo pripeljalo vozilo."

Voznik naj bi drzno speljeval in zaviral, zatem pa zapeljal na pločnik in ju povozil. "Ena od deklet je huje poškodovana," pojasjujejo pri PU Koper. "Voznika so policisti že izsledili."

Policija trenutno zbira dodatne informacije glede okoliščin dogajanja.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 15:37 19. Februar 2018.

    Punce štopale , on je pa zapeljal proti njim , samo preveč , ker mu je pločnik požrl volan . …

  • 15:15 19. Februar 2018.

    ziv dokaz da digitalizacija otrok skodi. zrastejo v mladce, ki mislijo da imajo oni in drugi se 20 zivljenj. Virtualno …

  • 14:09 19. Februar 2018.

    Nesreča?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.