Slovenija > Črna kronika
4194 ogledov

Zapeljal na pločnik in zbil dve 22-letnici

Policijsko vozilo. Anže Petkovšek
Ena od deklet je huje poškodovana

Ponoči ob 1.40 so koprski policisti prejeli prijavo, da naj bi nekdo z avtom zbil dve dekleti.

"Policisti so z zbiranjem informacij ugotovili, da sta poškodovani 22-letnici iz Izole," je pojasnila Anita Leskvoec iz PU Koper. "Ko sta na pločniku štopali, je mimo pripeljalo vozilo."

Voznik naj bi drzno speljeval in zaviral, zatem pa zapeljal na pločnik in ju povozil. "Ena od deklet je huje poškodovana," pojasjujejo pri PU Koper. "Voznika so policisti že izsledili."

Policija trenutno zbira dodatne informacije glede okoliščin dogajanja.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 3
  • Žurnalček 15:37 19.februar 2018.

    Punce štopale , on je pa zapeljal proti njim , samo preveč , ker mu je pločnik požrl volan . Gre absolutno za OBJESTNOST brez primere ! Upajmo da bo tudi kazen temu primerna !

  • jakec1575 15:15 19.februar 2018.

    ziv dokaz da digitalizacija otrok skodi. zrastejo v mladce, ki mislijo da imajo oni in drugi se 20 zivljenj. Virtualno zivljenje na socialnih omrezij in zgodnje lizanje ekranov pdo pri 2 letih terja grozljiv davek. e sicer taksnega kot folklora ...prikaži več alkohola v sloveniji. pa vendar.Uni narkoman, ki je do smrti zbil v Ljubljani najstnici in pobegnil. Zapor pa se 10 tisoc ur druzbeno koristnega dela. slovenci rabimo singapursko zakonodajo. prevec je tega s***** in premalo nas je, da izgubljamo potencial

  • NeAnonimni 14:09 19.februar 2018.

    Nesreča?