Zapeljal po brežini in po približno 200 metrih obstal v strugi reke Soče

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Poškodovanca so reševalci na kraju oskrbeli in ga odpeljali na nadaljnji pregled v bolnišnico v Šempeter pri Gorici.
Oglej si celoten članek

Včeraj popoldan so bili policisti PU Nova Gorica obveščeni, da je na območju naselja Gorenji Log (Občina Tolmin) 27-letni voznik traktorja zapeljal po brežini pod cesto in se poškodoval. Do nesreče naj bi prišlo zato, ker mu je zadaj pripeti traktorski kovinski plato nenadoma padel in se zaril v asfalt, traktor pa je nato zaneslo desno, na strmo brežino, po kateri se je začel kotaliti. 

"Voznika je po približno petih metrih vrglo iz kabine traktorja, kjer je obležal vse do prihoda reševalcev na kraj, traktor pa se je nato kotalil še 60 metrov do kamnitega prepada in nato padel približno 20 metrov na železniške tire," so pojasnili policisti. Zatem se je traktor skotalil še približno sto metrov po strmem pobočju do reke Soče in obstal na levem prodnatem bregu reke pod jezom Selo. Nastalo škodo na železniški infrastrukturi pristojne službe še ocenjujejo, so pa gasilci na levem bregu reke Soče, kamor je traktor padel, nevtralizirali manjšo količino razlitih motornih tekočin ter preventivno postavili pivnike in pregrado.

Poškodovanca so reševalci na kraju oskrbeli in ga odpeljali na nadaljnji pregled v bolnišnico v Šempeter pri Gorici.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.