Slovenija > Črna kronika
935 ogledov

Zapeljal po brežini in po približno 200 metrih obstal v strugi reke Soče

Policija uniforma policist Saša Despot
Poškodovanca so reševalci na kraju oskrbeli in ga odpeljali na nadaljnji pregled v bolnišnico v Šempeter pri Gorici.

Včeraj popoldan so bili policisti PU Nova Gorica obveščeni, da je na območju naselja Gorenji Log (Občina Tolmin) 27-letni voznik traktorja zapeljal po brežini pod cesto in se poškodoval. Do nesreče naj bi prišlo zato, ker mu je zadaj pripeti traktorski kovinski plato nenadoma padel in se zaril v asfalt, traktor pa je nato zaneslo desno, na strmo brežino, po kateri se je začel kotaliti. 

"Voznika je po približno petih metrih vrglo iz kabine traktorja, kjer je obležal vse do prihoda reševalcev na kraj, traktor pa se je nato kotalil še 60 metrov do kamnitega prepada in nato padel približno 20 metrov na železniške tire," so pojasnili policisti. Zatem se je traktor skotalil še približno sto metrov po strmem pobočju do reke Soče in obstal na levem prodnatem bregu reke pod jezom Selo. Nastalo škodo na železniški infrastrukturi pristojne službe še ocenjujejo, so pa gasilci na levem bregu reke Soče, kamor je traktor padel, nevtralizirali manjšo količino razlitih motornih tekočin ter preventivno postavili pivnike in pregrado.

Poškodovanca so reševalci na kraju oskrbeli in ga odpeljali na nadaljnji pregled v bolnišnico v Šempeter pri Gorici.

dezurni@zurnal24.si

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.