Zapeljal s ceste, trčil v drevo in umrl

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Moški, ki so ga pogrešali od sobote, se je smrtno ponesrečil.
Oglej si celoten članek

Policisti iz Dolenjskih Toplic so bili zjutraj obveščeni, da svojci od sobotnega popoldneva pogrešajo 41-letnega moškega, ki se je od doma odpeljal z osebnim avtomobilom.

"Člani lovske družine so danes zjutraj v gozdu med Dolenjim Poljem in Velikim Lipovcem našli prevrnjen osebni avtomobil, v katerem bil mrtev moški," je pojasnila Alenka Drenik s PU Novo mesto.

Policisti so takoj odšli na kraj nesreče in ugotovili, da gre za pogrešanega 41-letnega moškega iz okolice Dolenjskih Toplic. "Po prvih ugotovitvah se je nesreča zgodila v soboto popoldan," je pojasnila Drenikova. "41-letni voznik osebnega avtomobila naj bi zapeljal s ceste, trčil v drevo in se z vozilom večkrat prevrnil."

Avtomobil je obstal v globeli, od ceste oddaljen več kot dvesto metrov. Zdravnica je za pokojnega odredila sanitarno obdukcijo. Nekatere okoliščine nesreče policisti še preiskujejo. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.