Slovenija > Črna kronika
24 ogledov

Zapeljal s ceste, trčil v drevo in umrl

Voznik je zapeljal s ceste v potok in na kraju nesreče umrl. Žurnal24 main
Moški, ki so ga pogrešali od sobote, se je smrtno ponesrečil.

Policisti iz Dolenjskih Toplic so bili zjutraj obveščeni, da svojci od sobotnega popoldneva pogrešajo 41-letnega moškega, ki se je od doma odpeljal z osebnim avtomobilom.

"Člani lovske družine so danes zjutraj v gozdu med Dolenjim Poljem in Velikim Lipovcem našli prevrnjen osebni avtomobil, v katerem bil mrtev moški," je pojasnila Alenka Drenik s PU Novo mesto.

Policisti so takoj odšli na kraj nesreče in ugotovili, da gre za pogrešanega 41-letnega moškega iz okolice Dolenjskih Toplic. "Po prvih ugotovitvah se je nesreča zgodila v soboto popoldan," je pojasnila Drenikova. "41-letni voznik osebnega avtomobila naj bi zapeljal s ceste, trčil v drevo in se z vozilom večkrat prevrnil."

Avtomobil je obstal v globeli, od ceste oddaljen več kot dvesto metrov. Zdravnica je za pokojnega odredila sanitarno obdukcijo. Nekatere okoliščine nesreče policisti še preiskujejo. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.