Zapeljala na nasprotni pas in čelno trčila v tovornjak

Foto: PU Kranj prometna nesreča Foto: PP Maribor Nesreča kolesar
Na glavni cesti iz Trbovelj proti Zagorju ob Savi se je včeraj okoli 12. ure zgodila huda prometna nesreča.
Oglej si celoten članek

Do nesreče je prišlo zaradi neupoštevanja pravilne strani oziroma smeri vožnje, saj je 73-letna voznica osebnega vozila Fiat Punto iz neznanega vzroka zapeljala preko sredinske črte na nasprotno smerno vozišče, kjer je trčila v 26-letnega voznika tovornega vozila MB Actros, so sporočili z ljubljanske policijske uprave. 

Voznico so iz zverižene pločevine rešili gasilci, odpeljali so jo v trboveljsko bolnišnico, saj se je huje poškodovala. Čaka jo tudi prekrškovni postopek. 

Cesta je bila kako uro popolnoma zaprta nato pa je več kot dve uri promet potekal izmenično enosmerno. 

Gasilci, ki so reševali poškodovano voznico, so na svojem facebook profilu objavili pomembno obvestilo voznikom, ki jih dohitijo. Opozarjajo jih, naj naglo ne ustavljajo sredi cestišča, ampak naj ustavijo na prvem primernem mestu in gasilce spustijo mimo. 

xxx

Fotografija je simbolna. 

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.