Zapeljala v potok

Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24
Na Kozjanskem voznica zapeljala v potok, vendar nesreča ni bila neposredno povezana s poplavami. Mlada voznica umrla. Policija svetuje: ne opravljajte se na daljše poti.
Oglej si celoten članek

Na Kozjanskem se je ponoči zgodila tragična nesreča, ki pa s poplavami ni bila neposredno povezana. V Trški Gorci, v občini Šentjur, na regionalni cesti med Slivnico in Planino pri Sevnici, je v potok Jezerščica zapeljal avto z nemškimi registrskimi tablicami. Potem ko so gasilci uspeli izvleči avto iz vode, so v njem našli mrtvo 21-letno voznico T. Z.

Policisti so potrdili, da je bil vzrok nesreče neprilagojena hitrost, zaradi katere je voznica najprej trčila v odbojno ograjo, nato pa jo je odneslo v potok.

Ne odpravljajte se na daljše poti
„Policija svetuje ljudem, naj se v teh dneh ne odpravijo na daljše poti od doma, saj se zaradi vremenske napovedi razmere na cestah lahko hitro poslabšajo, na nekaterih območjih obstaja velika verjetnost, da bodo ceste poplavljene ali ovirane zaradi plazov,“ pa svetujejo na policiji.

 Policijske enote so sicer glede na vremensko napoved pripravljene za izvedbo morebitnih aktivnosti reševanja ljudi in premoženja. Za potrebe reševanja sta v stalni pripravljenosti tudi dva helikopterja Letalske policijske enote.

Poplavilo tudi policiste
Včeraj in danes ponoči so imeli policisti največ dela na območjih policijskih uprav Ljubljana, Nova Gorica, Kranj in Celje. Poplavljeni so bili kletni prostori in garaža Policijske postaje Laško, pri čemer je nastala le škoda na objektu, saj je bila oprema predhodno umaknjena, obstojala pa je tudi nevarnost zalitja prostorov Policijske postaje Idrija.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.