Slovenija > Črna kronika
36 ogledov

Zapeljala v potok

1/3
Žurnal24 main
Na Kozjanskem voznica zapeljala v potok, vendar nesreča ni bila neposredno povezana s poplavami. Mlada voznica umrla. Policija svetuje: ne opravljajte se na daljše poti.

Na Kozjanskem se je ponoči zgodila tragična nesreča, ki pa s poplavami ni bila neposredno povezana. V Trški Gorci, v občini Šentjur, na regionalni cesti med Slivnico in Planino pri Sevnici, je v potok Jezerščica zapeljal avto z nemškimi registrskimi tablicami. Potem ko so gasilci uspeli izvleči avto iz vode, so v njem našli mrtvo 21-letno voznico T. Z.

Policisti so potrdili, da je bil vzrok nesreče neprilagojena hitrost, zaradi katere je voznica najprej trčila v odbojno ograjo, nato pa jo je odneslo v potok.

Ne odpravljajte se na daljše poti
„Policija svetuje ljudem, naj se v teh dneh ne odpravijo na daljše poti od doma, saj se zaradi vremenske napovedi razmere na cestah lahko hitro poslabšajo, na nekaterih območjih obstaja velika verjetnost, da bodo ceste poplavljene ali ovirane zaradi plazov,“ pa svetujejo na policiji.

 Policijske enote so sicer glede na vremensko napoved pripravljene za izvedbo morebitnih aktivnosti reševanja ljudi in premoženja. Za potrebe reševanja sta v stalni pripravljenosti tudi dva helikopterja Letalske policijske enote.

Poplavilo tudi policiste
Včeraj in danes ponoči so imeli policisti največ dela na območjih policijskih uprav Ljubljana, Nova Gorica, Kranj in Celje. Poplavljeni so bili kletni prostori in garaža Policijske postaje Laško, pri čemer je nastala le škoda na objektu, saj je bila oprema predhodno umaknjena, obstojala pa je tudi nevarnost zalitja prostorov Policijske postaje Idrija.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.