"Zapustiti smo morali prazen bazen"

Foto: Bralec Žurnala24 tERME ČATEŽ Foto: Bralec Žurnala24 tERME ČATEŽ Foto: Bralec Žurnala24 tERME ČATEŽ
Je smiselno odšteti 58 evrov za celodnevni vstop v bazen Term Čatež, ko smo morali zapustiti prazen bazen, se sprašuje bralec. Terme Čatež: V omenjenem bazenu zadrževanje in plavanje ni bilo dovoljeno iz varnostnih razlogov.
Oglej si celoten članek

"V Zimski termalni rivieri v Termah Čatež so se v vodstvu odločili, da postavijo opozorila, ki gostom prepovedujejo plavanje in zadrževanje v bazenu," je prek naše storitve Jaz poročam zapisal bralec, ki se je z ženo in dvema otrokoma v Terme Čatež odpravil pretekli vikend. Za celodnevni vstop v bazen so odšteli 58 evrov, pravi.

Zmotilo ga je, da so ga vodni reševalci prosili, naj zapusti enega izmed bazenov. "Postavlja se vprašanje, ali je smiselno odšteti toliko denarja, ko te v praznem bazenu pred nedelujočim toboganom zaposleni naprošajo, da zapustiš bazen?" se sprašuje bralec.

Varnostni razlogi

V Termah Čatež so za zurnal24.si povedali, da vsi bazeni in atrakcije na zimski Termalni rivieri delujejo in so v skladu s kopališkim redom na voljo uporabnikom. V bazenu, ki ga je hotel uporabljati bralec, pa zadrževanje in plavanje ni dovoljeno iz varnostnih razlogov.

Razložili so, da gre za pristajalni bazen toboganov, ki po zakonu in pravilnikih o kopališčih ne more biti plavalni bazen in v katerem ni dovoljeno zadrževanje.

"Njegova uporaba je namenjena izključno pristanku po spustu z dveh toboganov – mini kamikaze in Planice," je pojasnila tiskovna predstavnica Term Čatež Nevenka Petan.

Za konec je povedala: "Z nakupom vstopnice za kopanje v zimski ali poletni Termalni rivieri lahko kopalci uporabljajo vse bazene in atrakcije ob upoštevanju kopališkega reda in navodil za uporabo, katera so postavljena na podlagi zakona in pravilnika o kopališčih."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 7

  • 00:32 29. Marec 2012.

    No in zakaj tobogani niso delali, če je res, da je vse odprto in deluje !

  • 16:16 28. Marec 2012.

    http://adf.ly/6kp5U

  • 15:43 28. Marec 2012.

    Oh ne... prava tragedija. Kdo je kriv za to? Država? Uprava Term Čatež? Delfini?<br />Ta je pa res bedak, kar …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.