Zaradi čevljev so ilegalce vrnili na Hrvaško

Foto: EPA
Foto: EPA
Pod vložki v čevljih so imeli skrito nekaj, zaradi česar jih bodo vrnili na Hrvaško.
Oglej si celoten članek

V petek ob 18.30 uri so policisti v Podgradu prijeli tri državljane Irana in enega državljana Afganistana, ki so v Slovenijo vstopili ilegalno. Tujci so takoj zaprosili za azil, a so policisti v nadaljnem postopku pod vložki v čevljih našli izkaznice o podanih vlogah za azil na Hrvaškem, zaradi česar jih bodo vrnili na Hrvaško. 

Deset oseb, ki so ilegalno vstopile v Slovenijo, so prijeli v Zazidu. Šlo je za dve družini iz Afganistana, štiri odrasle in šest otrok. Vsi so zaprosili za azil, ena ženska je bila zaradi slabega počutja (8. mesec nosečnosti) odpeljana v bolnišnico Izola, kjer je ostala na opazovanju. 

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • ode
    19:56 11. Julij 2017.

    Australija ima tudi neki otok, kamor šopa vse prosilce za azil. Sedaj mora več tisočim migrantom plačati visoko odškodnino. Tako …

  • 12:00 3. Julij 2017.

    Pa kaj se spet hurčijo<br />Ko so jih pa ilegalce ilegalno, brez vsakih papirjev,čez spuščal, pa delal štalo, je blo …

  • 11:03 3. Julij 2017.

    ne vem zakaj naši ne najamejo kakega otoka od hrvatov, tam postavimo bazo za begunce in vsak ki zaprosi za …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.