Zaradi covida-19 spet prepovedi obiskov v bolnišnicah

Foto: Gregor Katič
Foto: Gregor Katič
Novi koronavirus se očitno še ni poslovil iz našega vsakdana. Dve slovenski bolnišnici že sprejeli omejitve oz. prepovedi obiskov.
Oglej si celoten članek

Splošna bolnišnica Celje zaradi vdora okužbe z novim koronavirusom z današnjim dnem prepoveduje obiske pacientov, ki se zdravijo na kardiološkem oddelku. Ukrep prepovedi obiskov bo veljal do preklica, so sporočili iz splošne bolnišnice Celje.

Enak ukrep je od sobote v veljavi na centru za geriatrično medicino v okviru Univerzitetnega kliničnega centra Ljubljana. Center se nahaja v Bolnišnici dr. Petra Držaja.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 90

  • 10:28 15. Avgust 2023.

    murgelski škrat se je javil po dolgem času ... modroval je o tem, kaj slovenčki v teh težkih časih potrebujejo, …

  • 08:37 15. Avgust 2023.

    eni bi se še kar pričkal okoli tega covida ... ne vem kaj se bo s tem spremenilo, je pa …

  • 21:22 14. Avgust 2023.

    Smesni ste, ker se nadmodrujete. Moja statistika je sledeca. V osebnem krogu ne poznam nikogar s tezavami po cepljenju. Poznam …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.