Slovenija
9261 ogledov

Zaradi covida-19 spet prepovedi obiskov v bolnišnicah

Splošna bolnišnica Celje Gregor Katič
Novi koronavirus se očitno še ni poslovil iz našega vsakdana. Dve slovenski bolnišnici že sprejeli omejitve oz. prepovedi obiskov.

Splošna bolnišnica Celje zaradi vdora okužbe z novim koronavirusom z današnjim dnem prepoveduje obiske pacientov, ki se zdravijo na kardiološkem oddelku. Ukrep prepovedi obiskov bo veljal do preklica, so sporočili iz splošne bolnišnice Celje.

Enak ukrep je od sobote v veljavi na centru za geriatrično medicino v okviru Univerzitetnega kliničnega centra Ljubljana. Center se nahaja v Bolnišnici dr. Petra Držaja.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 90
  • lojs 10:28 15.avgust 2023.

    murgelski škrat se je javil po dolgem času ... modroval je o tem, kaj slovenčki v teh težkih časih potrebujejo, ker sami pač tega ne vedo ... in ne da bi se izognil političnim provokacijam, je za njega pomoč nekaterih ...prikaži večh zgolj nek "trik" ... hmm, čudi mi, da ga novinarki nista nič vprašali okoli covida ... najbrž tega ni bilo na seznamu vprašanj, ki so jih pripravili škratovi troli

  • lojs 08:37 15.avgust 2023.

    eni bi se še kar pričkal okoli tega covida ... ne vem kaj se bo s tem spremenilo, je pa slišati oz. brati, da je v pripravi nova hujša zadeva ... ki bo verjetno (za nekatere) spet nateg ... virusi ...prikaži več niso nateg, pač pa tisti zlobneži, ki ga ustvarijo in to je zarota

  • jakec1575 21:22 14.avgust 2023.

    Smesni ste, ker se nadmodrujete. Moja statistika je sledeca. V osebnem krogu ne poznam nikogar s tezavami po cepljenju. Poznam en primer mlajsega necepljenega, ki je koncal na ventilatorju. Post covid 1,5let. Kaj je vasa osebna statistika ne vem. Ste ...prikaži več pa smesni ker se prepucavate tukaj. Namen cepiv ni bila trajna imunost. Niti tega niso obljubljala. Politiki morda, stroka nikoli. Namen je bil prebroditi prehodno obdobje mutacije. Srecno vsem.