Zaradi del na območju BTC zapora prometa

Foto: MOL
Foto: MOL
Zaradi rekonstrukcije ceste bo od četrtka do nedelje za ves promet zaprto krožišče Bratislavske in Leskovškove cester ter Argentinske ulice v ljubljanskem BTC.
Oglej si celoten članek

Obvoz bo zaradi zapore krožišča pri Hotelu Radisson Blu po Šmartinski, Kajuhovi, Letaiški in Leskoškovi cesti. Mestni avtobusi na liniji 7L bodo v času zapore vozili po spremenjeni trasi. 

Na Mestni občini Ljubljana vse udeležence v prometu prosijo za razumevanje in upoštevanje prometne signalizacije.

Na območju BTC sicer teče več del na prometni infrastrukturi. Medtem ko prenova priključka s severne ljubljanske obvoznice na Šmartinsko in Bratislavsko cesto poteka s polno paro, se na Darsu pripravljajo na prenovo priključkov na Leskovškovo in Letališko cesto.

Najprej na državnem upravljavcu avtocest in hitrih cest načrtujejo rekonstrukcijo priključka Letališka, saj bo ta sovpadala tudi s širitvijo Letališke ceste. Mestna občina Ljubljana bo namreč to vpadnico na območje BTC v štiripasovnico razširila še na odseku med križiščem z Bratislavsko cesto in obvoznico, medtem ko je bil prvi del ceste, od križišča s Kajuhovo ulico do križišča z Bratislavsko cesto, prenovljen in razširjen že pred leti.

Celoten nabor rekonstrukcij priključkov na območje BTC bo predvidoma zaključen v 2021.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.