Slovenija
1497 ogledov

Zaradi del na območju BTC zapora prometa

krožišče BTC zapora MOL
Zaradi rekonstrukcije ceste bo od četrtka do nedelje za ves promet zaprto krožišče Bratislavske in Leskovškove cester ter Argentinske ulice v ljubljanskem BTC.

Obvoz bo zaradi zapore krožišča pri Hotelu Radisson Blu po Šmartinski, Kajuhovi, Letaiški in Leskoškovi cesti. Mestni avtobusi na liniji 7L bodo v času zapore vozili po spremenjeni trasi. 

Na Mestni občini Ljubljana vse udeležence v prometu prosijo za razumevanje in upoštevanje prometne signalizacije.

Na območju BTC sicer teče več del na prometni infrastrukturi. Medtem ko prenova priključka s severne ljubljanske obvoznice na Šmartinsko in Bratislavsko cesto poteka s polno paro, se na Darsu pripravljajo na prenovo priključkov na Leskovškovo in Letališko cesto.

Najprej na državnem upravljavcu avtocest in hitrih cest načrtujejo rekonstrukcijo priključka Letališka, saj bo ta sovpadala tudi s širitvijo Letališke ceste. Mestna občina Ljubljana bo namreč to vpadnico na območje BTC v štiripasovnico razširila še na odseku med križiščem z Bratislavsko cesto in obvoznico, medtem ko je bil prvi del ceste, od križišča s Kajuhovo ulico do križišča z Bratislavsko cesto, prenovljen in razširjen že pred leti.

Celoten nabor rekonstrukcij priključkov na območje BTC bo predvidoma zaključen v 2021.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.