Zaradi kritike vožnje Hrvata pokasiral udarce

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Hrvat ni prenesel kritike njegove hitre vožnje, zato se je znesel nad Slovencem.
Oglej si celoten članek

Policija v Umagu je sodniku za prekrške ovadila 28-letnika iz Savudrije, ker je v sredo z glavo udaril 42-letnega slovenskega državljana. To se je zgodilo, potem ko je 42-letnik 28-letnika opozoril zaradi prehitevanja z veliko hitrostjo v umaškem naselju Bašanija.

Kot je pojasnila policija, se je 42-letni slovenski državljan peljal za avtomobilom znamke Volvo skozi naselje Bašanija. Medtem ga je z veliko hitrostjo prehitel voznik fiata s puljsko registrsko oznako.

Nekoliko zatem je 42-letnik v Savudriji zagledal vozilo, ki ga je prehitelo in je 28-letnega voznika kritiziral zaradi načina vožnje. Ta pa ga je z glavo udaril v glavo, je zapisala istrska policijska uprava na svoji spletni strani.

Policija je slovenskem državljanu posredovala podatke o napadalcu, da bo lahko napadalca zasebno tožil za kaznive dejanje telesne poškodbe, sami pa so 28-letnika ovadili sodniku za prekrške.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 36

  • 08:15 10. Februar 2014.

    bebec

  • 08:14 10. Februar 2014.

    Bebec

  • 10:56 9. Februar 2014.

    Nimam-časa<br />In vi ste vstopili v EU..??<br />Po pravici povedano,bi bilo bolje,če ste sosedje od Albancev,tam tudi sodite.<br />Pa nosove …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.