Slovenija > Črna kronika
43 ogledov

Zaradi kritike vožnje Hrvata pokasiral udarce

Prehitra vožnja Shutterstock
Hrvat ni prenesel kritike njegove hitre vožnje, zato se je znesel nad Slovencem.

Policija v Umagu je sodniku za prekrške ovadila 28-letnika iz Savudrije, ker je v sredo z glavo udaril 42-letnega slovenskega državljana. To se je zgodilo, potem ko je 42-letnik 28-letnika opozoril zaradi prehitevanja z veliko hitrostjo v umaškem naselju Bašanija.

Kot je pojasnila policija, se je 42-letni slovenski državljan peljal za avtomobilom znamke Volvo skozi naselje Bašanija. Medtem ga je z veliko hitrostjo prehitel voznik fiata s puljsko registrsko oznako.

Nekoliko zatem je 42-letnik v Savudriji zagledal vozilo, ki ga je prehitelo in je 28-letnega voznika kritiziral zaradi načina vožnje. Ta pa ga je z glavo udaril v glavo, je zapisala istrska policijska uprava na svoji spletni strani.

Policija je slovenskem državljanu posredovala podatke o napadalcu, da bo lahko napadalca zasebno tožil za kaznive dejanje telesne poškodbe, sami pa so 28-letnika ovadili sodniku za prekrške.

Komentarjev 36
  • Johan Spohan 08:15 10.februar 2014.

    bebec

  • Johan Spohan 08:14 10.februar 2014.

    Bebec

  • ODDAR 10:56 09.februar 2014.

    Nimam-časaIn vi ste vstopili v EU..??Po pravici povedano,bi bilo bolje,če ste sosedje od Albancev,tam tudi sodite.Pa nosove lahko razbijate po mili volji,vam jih pol Srbi naravnajo :-))))))