Zaradi maščevanja zabodel moškega

Foto: Anže Petkovšek
Foto: Anže Petkovšek
Včeraj je v lokalu v Kranju moški zaradi maščevanja zabodel 39-letnika. V sosednjem lokalu se je umil in počakal policiste.
Oglej si celoten članek

Včeraj okoli 15.20 so bili kranjski policisti obveščeni, da je v gostinski lokal v Kranju vstopil moški in z nožem zabodel drugega moškega.

Policisti so po do zdaj zbranih obvestilih ugotovili, da je bil 52-letni državljan Srbije, z urejenim statusom bivanja v Sloveniji, pred tem v gostinskem lokalu udeležen v pretepu. Nato je odšel v drug lokal, kjer si je izpral kri.

V gostinski lokal se je s sinom odpravil z namenom, da bi se maščeval za prizadejane poškodbe. Tam so bili ljudje, s katerimi je bil udeležen v pretepu. Zaradi maščevanja je z nožem v prsi zabodel 39-letnega Kranjčana, 43-letnega Kranjčana pa je z ročajem metle večkrat udaril po glavi in telesu. Po dejanju je kraj zapustil in v bližnjem lokalu  počakal policiste, ki so mu odvzeli prostost, so sporočili s Policijske uprave Kranj.

39-letni Kranjčan je bil zaradi hudih poškodb odpeljan v ljubljanski klinični center in je trenutno izven smrtne nevarnosti. 43-letni Kranjčan je bil lažje telesno poškodovan.

Policisti dogodek še preiskujejo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 12:17 23. Februar 2012.

    Tole so moral po moje za denar igrat.

  • 12:22 18. Avgust 2011.

    Ivan Kramberger ali Ivek sem jaz..Ivek si ti..Iveki smo mi vsi ! PRAVICA DO RESNICE DANES !!! Resnico o komunisticnih …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.