Slovenija > Črna kronika
28 ogledov

Zaradi maščevanja zabodel moškega

policija Anže Petkovšek
Včeraj je v lokalu v Kranju moški zaradi maščevanja zabodel 39-letnika. V sosednjem lokalu se je umil in počakal policiste.

Včeraj okoli 15.20 so bili kranjski policisti obveščeni, da je v gostinski lokal v Kranju vstopil moški in z nožem zabodel drugega moškega.

Policisti so po do zdaj zbranih obvestilih ugotovili, da je bil 52-letni državljan Srbije, z urejenim statusom bivanja v Sloveniji, pred tem v gostinskem lokalu udeležen v pretepu. Nato je odšel v drug lokal, kjer si je izpral kri.

V gostinski lokal se je s sinom odpravil z namenom, da bi se maščeval za prizadejane poškodbe. Tam so bili ljudje, s katerimi je bil udeležen v pretepu. Zaradi maščevanja je z nožem v prsi zabodel 39-letnega Kranjčana, 43-letnega Kranjčana pa je z ročajem metle večkrat udaril po glavi in telesu. Po dejanju je kraj zapustil in v bližnjem lokalu  počakal policiste, ki so mu odvzeli prostost, so sporočili s Policijske uprave Kranj.

39-letni Kranjčan je bil zaradi hudih poškodb odpeljan v ljubljanski klinični center in je trenutno izven smrtne nevarnosti. 43-letni Kranjčan je bil lažje telesno poškodovan.

Policisti dogodek še preiskujejo.

Komentarjev 2
  • Stolp 12:17 23.februar 2012.

    Tole so moral po moje za denar igrat.

  • Nota Lovesong 12:22 18.avgust 2011.

    Ivan Kramberger ali Ivek sem jaz..Ivek si ti..Iveki smo mi vsi ! PRAVICA DO RESNICE DANES !!! Resnico o komunisticnih zlocinih napram "Slovenskemu" in Hrvaskemu narodu danes !!! KAJ IMATA KRAMBERGER IN VUKOVAR SKUPNEGA...zakaj situacija kot je v JUGO "SLOVENSKI" ...prikaži več DRZAVI..KDO SO "SLOVENSKI" IN HRVASKI POLITIKI... http://ivankrambergerdanes.blogspot.com/ or http://ivankramberger.wordpress.com/ ce povezava ne deluje, vnesite v google tekst "Ivan Kramberger ali..Ivek sem jaz..Ivek si ti..Iveki smo mi vsi". Nazaj na barikade !! Naj Ivekov duh zivi naprej v vseh nas !! SMRT KOMUNIZMU; SVOBODA NARODU !!!