Zaradi nadlegovanja pristal v hišnem priporu

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Koprski kriminalisti so včeraj aretirali 54-letnika, ki naj bi nadlegoval deklico pri veoruku.
Oglej si celoten članek

Koprski preiskovalni sodnik je včeraj v hišni pripor poslal 54-letnika, ki so ga policisti prijeli zaradi domnevnega spolnega napada na osebo, mlajšo od 15 let, neuradno 14-letno deklico.

"Pri osumljencu z območja slovenske Istre je bila opravljena tudi hišna preiskava. Po končanem postopku je bil s kazensko ovadbo predan preiskovalnemu sodniku," pojasnjujejo na koprski policijski upravi.

Osumljeni naj bi deloval v eni od tamkajšnjih župnij, kot pomočnik duhovnika naj bi bil zadolžen za poučevanje verouka in pripravo podobnih aktivnosti, ki naj bi se jih udeleževala tudi žrtev. Z deklico naj bi zato večkrat tedensko prihajal v stik tudi na samem.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 13:42 3. Oktober 2014.

    a so ono gospodično tudi privedli k preiskovalnemu, ki je naredila detomor? Pa a je AB še na prostosti?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.