Zaradi nepazljivosti izbruhnil požar

Foto: Anže Petkovšek
Foto: Anže Petkovšek
V zadnjih dneh več požarov v objektih in dimniških požarov.
Oglej si celoten članek

Na dvorišču stanovanjske hiše v naselju Grgar v občini Nova Gorica je nekaj po 14. uri zaradi nepazljivosti pri ravnanju z vnetljivimi snovmi izbruhnil požar. Lastnica objekta se je ob gašenju poškodovala in so jo prepeljali v Zdravstveni dom Nova Gorica, navaja uprava za zaščito in reševanje.

Požar je poškodoval v bližini parkiran osebni avtomobil, vhodna vrata in del notranjosti in zunanjosti stanovanjskega objekta ter dvorišče.

Zagorelo podstrešje

Poleg več dimniških požarov pa uprava za zaščito in reševanje poroča tudi o požaru, ki je nekaj pred 13.30 izbruhnil na podstrešju stanovanjske hiše v Podgorju v občini Slovenj Gradec. Požar so pogasili gasilci iz Podgorja in Slovenj Gradca, iz prostorov so odstranili goreč material, prezračili prostore, podprli lesen strop v pritličju ter s folijo prekrili streho. V požaru je zgorelo okoli 20 kvadratnih metrov podstrešja in ostrešje objekta.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.