Slovenija > Črna kronika
19 ogledov

Zaradi nepazljivosti izbruhnil požar

Gasilec Anže Petkovšek
V zadnjih dneh več požarov v objektih in dimniških požarov.

Na dvorišču stanovanjske hiše v naselju Grgar v občini Nova Gorica je nekaj po 14. uri zaradi nepazljivosti pri ravnanju z vnetljivimi snovmi izbruhnil požar. Lastnica objekta se je ob gašenju poškodovala in so jo prepeljali v Zdravstveni dom Nova Gorica, navaja uprava za zaščito in reševanje.

Požar je poškodoval v bližini parkiran osebni avtomobil, vhodna vrata in del notranjosti in zunanjosti stanovanjskega objekta ter dvorišče.

Zagorelo podstrešje

Poleg več dimniških požarov pa uprava za zaščito in reševanje poroča tudi o požaru, ki je nekaj pred 13.30 izbruhnil na podstrešju stanovanjske hiše v Podgorju v občini Slovenj Gradec. Požar so pogasili gasilci iz Podgorja in Slovenj Gradca, iz prostorov so odstranili goreč material, prezračili prostore, podprli lesen strop v pritličju ter s folijo prekrili streho. V požaru je zgorelo okoli 20 kvadratnih metrov podstrešja in ostrešje objekta.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.