Zaradi nesreče zaprta avtocesta, nastajajo kolone

Foto: PIC
Foto: PIC
Zaradi nesreče zaprta štajerska avtocesta pri Slovenski Bistrici proti Mariboru.
Oglej si celoten članek

Zaradi prometne nesreče, v kateri se je ena oseba poškodovala, je zaprta štajerska avtocesta med priključkoma Slovenska Bistrica jug in Slovenska Bistrica sever proti Mariboru. Nastal je zastoj, dolg šest kilometrov, poroča Prometno-informacijski center za državne ceste.

Voznike opozarjajo, da morajo pustiti med ustavljenima kolonama dovolj prostora za vožnjo intervencijskih vozil.

Vozniki osebnih vozil lahko avtocesto zapustijo na izvozu Slovenske Konjice in se nanjo vrnejo pri Slovenski Bistrici sever.

Kot je povedal Bojan Kitel iz Policijske uprave Maribor, sta trčili dve vozili, pri tem pa je bila ena oseba poškodovana. Ogled kraja dogodka še traja, bi pa naj v kratkem že odstranili posledice prometne nesreče s cestišča in ponovno sprostili promet.

Foto: PIC Kolone na štajerki

Manjša prometna nesreča se je zgodila tudi v nasprotni smeri, pred priključkom Slovenska Bistrica jug proti Ljubljani. Tudi tam je oviran promet, po podatkih Prometno-informacijskega centra za državne ceste je nastal zastoj, dolg dva kilometra. Po Kitlovih besedah je bila v tej nesreči povzročena le gmotna škoda.

Posledično so zastoji tudi na regionalni cesti Slovenske Konjice-Slovenska Bistrica v obe smeri.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.