Slovenija > Črna kronika
2263 ogledov

Zaradi nesreče zaprta avtocesta, nastajajo kolone

Kolone na štajerki PIC
Zaradi nesreče zaprta štajerska avtocesta pri Slovenski Bistrici proti Mariboru.

Zaradi prometne nesreče, v kateri se je ena oseba poškodovala, je zaprta štajerska avtocesta med priključkoma Slovenska Bistrica jug in Slovenska Bistrica sever proti Mariboru. Nastal je zastoj, dolg šest kilometrov, poroča Prometno-informacijski center za državne ceste.

Voznike opozarjajo, da morajo pustiti med ustavljenima kolonama dovolj prostora za vožnjo intervencijskih vozil.

Vozniki osebnih vozil lahko avtocesto zapustijo na izvozu Slovenske Konjice in se nanjo vrnejo pri Slovenski Bistrici sever.

Kot je povedal Bojan Kitel iz Policijske uprave Maribor, sta trčili dve vozili, pri tem pa je bila ena oseba poškodovana. Ogled kraja dogodka še traja, bi pa naj v kratkem že odstranili posledice prometne nesreče s cestišča in ponovno sprostili promet.

Kolone na štajerki | Avtor: PIC PIC

Manjša prometna nesreča se je zgodila tudi v nasprotni smeri, pred priključkom Slovenska Bistrica jug proti Ljubljani. Tudi tam je oviran promet, po podatkih Prometno-informacijskega centra za državne ceste je nastal zastoj, dolg dva kilometra. Po Kitlovih besedah je bila v tej nesreči povzročena le gmotna škoda.

Posledično so zastoji tudi na regionalni cesti Slovenske Konjice-Slovenska Bistrica v obe smeri.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.