Zaradi okužbe petošolca bo doma ves razred in učiteljica

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Potem ko so okužbo potrdili pri petošolcu, bo doma njegov razred in učiteljica.
Oglej si celoten članek

Poročali smo že, da so v soboto po vladnih podatkih ob 291 testiranjih potrdili tri nove okužbe z novim koronavirusom, umrla ni nobena oseba s covidom-19. V bolnišnici ostaja šest oseb s to boleznijo, nihče pa ne potrebuje intenzivne nege.

Slabe novice Virus na novo odkrili v doslej varnem slovenskem mestu

Dva primera so v soboto potrdili v Novi Gorici, potem ko so en primer okužbe v tem primorskem mestu potrdili že v petek, in enega na Jesenicah. 

Po naših podatkih je med okuženimi učenec petega razreda OŠ Milojke Štrukelj v Novi Gorici. Vsi učenci razreda oz. njihovi starši ter učitelji, ki poučujejo v razredu, so bili s strani NIJZ obveščeni ter so dobili navodila, kako ravnati v prihodnje. 

Sveži podatki Novih okužb ni konec, vse potrdili v dveh mestih

Učenci enega oddelka petega razreda, ki ga je obikoval učenec, pri katerem so potrdili okužbo na covid-19, ter njihova razredničarka bodo do nadaljnjega v samoizolaciji doma. 

Za vse druge jutri pouk bo.

dezurni@zurnal24.si

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 01:03 15. Junij 2020.

    Dobrodošli na najboljšem spletnem mestu za zmenke -- www.Hosset.Com

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.