Zaradi Patrie so mu zavrnili posojilo

Banke zavračajo brigadirja Krkoviča zaradi vpletenosti v obravnavo primera Patria.
Oglej si celoten članek

Brigadirja Toneta Krkoviča so zavrnili v dveh bankah, eni tuji in eni domači. Obakrat s podobno razlago: ne more biti porok pri posojilu, ker je v sodnem postopku zaradi primera Patria.

Za posojilo je zaprosilo društvo SKUD Mati domovina, Krkovič pa je želel osebno jamčiti za vračilo posojila. Krkovič je namreč vodja projekta Mati domovina, s katerim je lani glasbeno obeležil 20-letnico osamosvojitve. Društvo je zaprosilo za 13 tisoč evrov premostitvenega posojila.

Krkovič napoveduje, da bo vložil odškodninsko tožbo zoper državo zaradi obtožbe v primeru Patria. "Obtoženi smo, da smo sprejeli obljube, zdaj pa smo stigmatizirani," končuje brigadir in eden ključnih osamosvojiteljev.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 8

  • 23:17 27. Februar 2012.

    Krkovič je bil pošten in ima največ zaslug za pripravo in izvedbo stretja drržavnega vojaškega prevrata. In tisti moment , …

  • 14:47 27. Februar 2012.

    ja ubogi krkovič je stigmatiziran.. a bejž no.. <br />a si nisi zadosti nakradel z orožjem prijateljček? ne se sprenevedat …

  • 14:26 27. Februar 2012.

    Eden ključnih, kje že......http://mikstone1.wordpress.com/

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.