Slovenija
30 ogledov

Zaradi Patrie so mu zavrnili posojilo

Banke zavračajo brigadirja Krkoviča zaradi vpletenosti v obravnavo primera Patria.

Brigadirja Toneta Krkoviča so zavrnili v dveh bankah, eni tuji in eni domači. Obakrat s podobno razlago: ne more biti porok pri posojilu, ker je v sodnem postopku zaradi primera Patria.

Za posojilo je zaprosilo društvo SKUD Mati domovina, Krkovič pa je želel osebno jamčiti za vračilo posojila. Krkovič je namreč vodja projekta Mati domovina, s katerim je lani glasbeno obeležil 20-letnico osamosvojitve. Društvo je zaprosilo za 13 tisoč evrov premostitvenega posojila.

Krkovič napoveduje, da bo vložil odškodninsko tožbo zoper državo zaradi obtožbe v primeru Patria. "Obtoženi smo, da smo sprejeli obljube, zdaj pa smo stigmatizirani," končuje brigadir in eden ključnih osamosvojiteljev.

Komentarjev 8
  • Žurnalček 23:17 27.februar 2012.

    Krkovič je bil pošten in ima največ zaslug za pripravo in izvedbo stretja drržavnega vojaškega prevrata. In tisti moment , ko so osvojili prvo polno skladiše , je vso to čast vrgel v smeti in se priključil 20.000.000 DM kraji ...prikaži več državnega premoženja ! Ja je veteran , vendar je tudi državni lopov !

  • atzz 14:47 27.februar 2012.

    ja ubogi krkovič je stigmatiziran.. a bejž no.. a si nisi zadosti nakradel z orožjem prijateljček? ne se sprenevedat no..

  • skat 14:26 27.februar 2012.

    Eden ključnih, kje že......http://mikstone1.wordpress.com/