Nova tragedija, dva mrtva v eni nesreči

Foto: Andrej Leban Prometna nesreča
Na cesti med Škofjo Loko in Železniki je prišlo do hude prometne nesreče.
Oglej si celoten članek

Ob 12.07 se je med Bukovico in Dolenjo vasjo v občini Železniki zgodila prometna nesreča, v kateri sta dve osebi izgubili življenje, je poročala Uprava za zaščito in reševanje. V nesreči sta umrla tuji motorist in njegova sopotnica, so kasneje sporočili s Policijske uprave Kranj.

Prometni policisti so po ogledu kraja nesreče ugotovili, da je motorist med prehitevanjem drugega vozila na nasprotnem smernem vozišču silovito trčil v osebni avtomobil, ki je vozil nasproti. Motorist in njegova potnica sta zaradi poškodb na kraju nesreče umrla, voznik v osebnem avtomobilu pa je po prvih podatkih lažje poškodovan.

Letos je na gorenjskih cestah umrlo devet ljudi, toliko kot lani v celem letu.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 10:04 4. September 2020.

    Trije novinarji naredijo članek iz katerega ne izveš nič , razen že tistega kar je v naslovu ! So domaćini …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.