Zaradi radia so pele pesti

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Policisti so imeli opravka z moškima, ki sta se sprla zaradi hrupa. Obema so napisali globi.
Oglej si celoten članek

Kranjski policisti so morali v ponedeljek miriti 27- in 61-letnega Kranjčana, ki sta na javnem prostoru kršila javni red in mir ter se vedla nasilno in drzno. Policisti so ugotovili, da je bil povod za spor hrup, ki ga je z uporabo radijskega sprejemnika povzročal 27-letnik. Ker se moška nista morala zmeniti, sta se odločila, da težavo rešita s pestmi.

Policisti so oba kršitelja kaznovali z globo. Starejšemu so izdali plačilni nalog v znesku 333,83 evra, mlajšemu pa v znesku 855,44 evra. Policisti so ju opozorili, da ju bodo morali, če bosta nadaljevala, pridržati.

Mlajši Kranjčan opozorila policistov ni jemal resno in ni nehal biti hrupen, zato so ga pridržali, še enkrat pa je prejel tudi položnico z 855,44 evra.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 18:15 28. Avgust 2013.

    Iz napisanega kreteni pokicajski , je na 100km razvidno, da je starejsi občan samo branil svojo ustavno pravico, do po …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.