Slovenija > Črna kronika
16 ogledov

Zaradi radia so pele pesti

pest, pesti, spor, poškdoba Shutterstock
Policisti so imeli opravka z moškima, ki sta se sprla zaradi hrupa. Obema so napisali globi.

Kranjski policisti so morali v ponedeljek miriti 27- in 61-letnega Kranjčana, ki sta na javnem prostoru kršila javni red in mir ter se vedla nasilno in drzno. Policisti so ugotovili, da je bil povod za spor hrup, ki ga je z uporabo radijskega sprejemnika povzročal 27-letnik. Ker se moška nista morala zmeniti, sta se odločila, da težavo rešita s pestmi.

Policisti so oba kršitelja kaznovali z globo. Starejšemu so izdali plačilni nalog v znesku 333,83 evra, mlajšemu pa v znesku 855,44 evra. Policisti so ju opozorili, da ju bodo morali, če bosta nadaljevala, pridržati.

Mlajši Kranjčan opozorila policistov ni jemal resno in ni nehal biti hrupen, zato so ga pridržali, še enkrat pa je prejel tudi položnico z 855,44 evra.

Komentarjev 1
  • Žurnalček 18:15 28.avgust 2013.

    Iz napisanega kreteni pokicajski , je na 100km razvidno, da je starejsi občan samo branil svojo ustavno pravico, do po zakonu predpisanega MIRU . Ker ga niste vi sami zagotovili z svojo splošno prisotnostjo na mestnih ulicah, se morajo ljudje ...prikaži veče pred BALKANSKIMI NARODNJAKI braniti sami ! Uredujejo namesto vas, vi pa potem njim napište kazen, namesto , da kaznujete svoje patrole , kot je je razvidno KURCU ne koristijo in potem še kasirajo od SAMOZAŠČITE osvešlenih občanov ! SRAMOTA !