Zaradi sošolkinih piškotov v bolnišnici

Foto: ZPS
Foto: ZPS
Mladoletni dijaki so bili v okviru obšolskih dejavnosti na srečanju, ki je potekalo preko vikenda.
Oglej si celoten članek

Kot poroča Večer, so trije še mladoletni dijaki ene ene mariborskih srednjih v petek poiskali zdravniško pomoč v bolnišnici. Izkazalo se je, da so jedli piškote, ki jim jih je priskrbela sošolka.

Dijaki so bili v okviru obšolskih dejavnosti na srečanju, ki naj bi trajalo tudi čez vikend, a trije so že v petek zvečer poiskalil pomoč v mariborskem kliničnem centru.

O dogodku so bili obveščeni tudi policisti, ki so ugotovili, da je dijakom postalo slabo po zaužitju piškotov, v katerih naj bi bila domnevno prepovedana droga marihuana.

Na srednji šoli so za Večer povedali, da je šlo za eksperimentiranje med dijaki in da ni nihče nikomu ničesar podtaknil. Ker je dijakom postalo slabo, so se obrnili na učitelje, ti so ocenili, da jih je treba napotiti v bolnišnico.

Obvestili so starše dijakov, ki so se po besedah ravnatelja šole odzvali "konstruktivno". Želijo si izvedeli le, od kod mladoletnici piškoti, v katerih je bila prepovedana droga.

Policijska preiskava dogodka še poteka.

*Fotografija je simbolična.

Pogojna kazen Piškotki s konopljo, več zastrupitev

THC Marihuana in mladostniki: bistveno večje možnosti za razvoj shizofrenije

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.