Slovenija > Črna kronika
9034 ogledov

Zaradi sošolkinih piškotov v bolnišnici

Piškoti s temno čokolado in indijskimi oreščki ZPS
Mladoletni dijaki so bili v okviru obšolskih dejavnosti na srečanju, ki je potekalo preko vikenda.

Kot poroča Večer, so trije še mladoletni dijaki ene ene mariborskih srednjih v petek poiskali zdravniško pomoč v bolnišnici. Izkazalo se je, da so jedli piškote, ki jim jih je priskrbela sošolka.

Dijaki so bili v okviru obšolskih dejavnosti na srečanju, ki naj bi trajalo tudi čez vikend, a trije so že v petek zvečer poiskalil pomoč v mariborskem kliničnem centru.

O dogodku so bili obveščeni tudi policisti, ki so ugotovili, da je dijakom postalo slabo po zaužitju piškotov, v katerih naj bi bila domnevno prepovedana droga marihuana.

Na srednji šoli so za Večer povedali, da je šlo za eksperimentiranje med dijaki in da ni nihče nikomu ničesar podtaknil. Ker je dijakom postalo slabo, so se obrnili na učitelje, ti so ocenili, da jih je treba napotiti v bolnišnico.

Obvestili so starše dijakov, ki so se po besedah ravnatelja šole odzvali "konstruktivno". Želijo si izvedeli le, od kod mladoletnici piškoti, v katerih je bila prepovedana droga.

Policijska preiskava dogodka še poteka.

*Fotografija je simbolična.

Reševalno vozilo Pogojna kazen Slovenija Piškotki s konopljo, več zastrupitev marihuana marš THC Zdravje Marihuana in mladostniki: bistveno večje možnosti za razvoj shizofrenije

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice